Dienstapotheek – Leeuwen Apotheek – Hilversum

Leeuwen Apotheek

Egelantierstraat 194b 1214EH Hilversum Tel:035-6214914

Dienstapotheek

Dienstapotheek Gooi en Vechtstreek

Rijksstraatweg 3
1261 AN Blaricum
Tel: 035-5330607
Fax: 035-5310453
info@dienstapotheek-gooi.nl

De apotheken in Hilversum zijn op zaterdag en zondag gesloten. Dit geldt ook voor Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Voor wie is de 24-uurs Dienstapotheek?

De 24-uurs dienstapotheek is er voor alle bewoners van het Gooi en omstreken.Na een bezoek aan de Huisartsenpost of Tergooiziekenhuizen kunt u bij ons terecht voor spoedrecepten, ontslagrecepten of poliklinische recepten.

De relatie met uw eigen apotheek

De Dienstapotheek beschikt over een modern communicatiesysteem waaraan alle apotheken uit de regio gekoppeld zijn. Zo zijn wij op de hoogte van uw medicijngebruik. Ook informeren wij uw eigen apotheek over de door ons geleverde geneesmiddelen. U blijft ingeschreven bij uw eigen apotheek.

Altijd met u meenemen:

Een geldig verzekeringsbewijs van de persoon voor wie de medicatie bestemd is, voldoende contant geld of een pinpas. Want: niet alle geneesmiddelen worden (helemaal) vergoed.

Kunt u niet zelf naar de dienstapotheek toekomen?

De geneesmiddelen kunnen alleen op aanvraag van de arts met een taxi aan huis worden bezorgd. Voor informatie hierover kunt u telefonisch contact opnemen met de dienstapotheek. Heeft u een arts op huisbezoek gehad, dan zal deze meestal contact opnemen met de dienstapotheek.

Routekaartje dienstapotheek